Welkom!

Welkom op de site van de PC (Permanente Commissie) van Witmarsum. De PC is alweer druk bezig met de voorbereidingen voor de Merke van dit jaar (4 t/m 7 augustus 2023). Op deze website zal informatie te vinden zijn over de Merke, maar ook foto’s van vorige Merkes en historie over de Merke. Tot de 4e van augustus!

4 gedachten over “Welkom!

  1. Hallo Cisca,
   Er staat nu ook meer informatie op de site over de Mudrun, maar hierbij nog even een antwoord op jouw vragen.
   Team mag bestaan uit 2-4 leden. Deelname is vanaf 13 jaar. Opgave kan door middel van een mail te sturen naar merkewitmarsum@gmail.com of door een berichtje te sturen naar de Facebookpagina Merke Wytmarsum. In de opgave moeten de individuele namen staan en jullie teamnaam. Deelname kost 5 euro per persoon en is geheel op eigen risico. Verder is de route ongeveer 3 kilometer en er zijn ongeveer 25 obstakels. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s