Witmarsummer Merke 2017 druk bezocht

Onderstaand artikel stond op http://www.bolswardsnieuwsblad.nl/nieuws/51574/witmarsummer-merke-2017-druk-bezocht/

WITMARSUM – Dit jaar werd de Witmarsumer Merke gehouden op 4, 5, 6  en 7 augustus.

Dankzij het programma en het mooie weer kon de Merke dit jaar niet meer stuk. Vrijdag werden de Pim Mulier Spelen gehouden Onder leiding van Wout Zijlstra werd er een heuse voorstelling gegeven tijdens de Highland games. Het was een geslaagde dag/ Na afloop speelde de band ‘Alice Springs de tent plat. Zaterdagochtend had de Merk Kids Crew weer een mooi programma in elkaar gezet voor de jongste jeugd van het dorp.

En dan was het tijd voor de klapper van het weekend: De Wytmarsummer Mud Run. De PC had voor de 130 deelnemers een parcours gemaakt door het dorp, bos en de weilanden. Iedereen vond het geweldig en na afloop werd er afgesloten met een  drankje. De band ‘Oerstjoer’ verzorgde de muzikale noot. Zaterdagavond speelde de band ‘Smûk.’

Zondag 6 augustus werd er door de Hoofdklassers de Haye Rypma Partij gekaatst. Rondom de kaatswedstrijd zorgden het muziekkorps ‘Nij Libben’ en ‘Folkert Hans voor de muzikale ondersteuning. Na afloop speelde de band ‘Van Geeft ‘m’ tot in de late uurtjes door in de feesttent. Maandag 7 augustus was de slotdag waarop overdag gekaatst werd door de junioren en senioren. Aansluitend op deze ledenpartij was er een BBQ met een varken aan het spit. Muzikale ondersteuning deze avond werd door de band ‘Butterfly ‘verzorgt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: