Route 66 Race Witmarsum!

Er zijn natuurlijk al wat veranderingen doorgevoerd deze merke ten opzichte van de andere jaren en nog een verandering zal zijn, een NIEUWE STUNT. Dit jaar geen mudrun zoals de afgelopen 2 jaren, maar de zogeheten ROUTE 66 RACE. Maar wat houdt dat nou eigenlijk in? Laten we dat eens uitleggen.

De route 66 race is een race in tweetallen, waarbij je het op een opneemt tegen een ander tweetal in een achtervolgingsrace als ware sheriffs en bandieten. Maar nu geen trekkers of paarden als vervoersmiddel, maar een grasmaaier. De grasmaaier moet bestuurd worden over een parcours en tijdens de race moeten jullie opdrachten doen. Het tweetal die dit over de gehele dag het beste/snelste doet, wint een leuk prijsje 😉

Huishoudelijke mededelingen:

– Opgeven kan via de mail: route66racewitmarsum@gmail.com of stuur even een privé berichtje op FB. In het mailtje moet jullie teamnaam en individuele namen staan.
– Kinderen onder de 16 (13 t/m 15) mogen ook meedoen, maar dan wel even met een 18plusser.
– Verder is meedoen op eigen risico.
– EN NOG IETS BELANGRIJKS: KOM VERKLEED, want de gehele zaterdag geldt het thema het meest. Dus trek die TEXAS outfitjes uit de kast.

 

0001.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: