Merke 2020? + band zaterdag 1 aug 2020

Merke 2020, wel of niet? Het is ons natuurlijk ook niet ontgaan dat de omstandigheden in
het land op het moment wat anders zijn dan normaal. Vele evenementen zijn al afgelast of uitgesteld. Ook wij houden de situatie rondom het Coronavirus in de gaten. Vooralsnog gaat de Merke van 2020 gewoon door. Mochten de situaties in het land echter niet veranderen dan zijn ook wij genoodzaakt om de situatie opnieuw te analyseren. Wij, de commissie, gaan nog wel door met het plannen en organiseren van de Merke op 31 juli en 1-3 augustus. Ook houden wij jullie op de hoogte van de eventuele veranderingen die er gaan plaatsvinden, dus houdt de sociale media in de gaten!

Naast deze wat meer serieuze boodschap hebben we ook leuk nieuws. Zo is het weer een nieuwe maand en dus tijd voor het bekend maken van een nieuwe band. Op zaterdag 1 augustus komen de jonge mannen in pak van Straight on Stage een feestje bouwen in de circustent! Straight on Stage zorgt ervoor dat de gouden hits van vroeger weerklinken in jouw oorschelp door je terug te nemen naar ‘the good old days’. Hieronder alvast een voorproefje van hoe dat zal gaan klinken! Wij kijken er in ieder geval naar uit en we hopen jullie ook! 🎉🎤

Klik op onderstaande link om het promofilmpje van de band te zien:

Facebook Straight on Stage

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: