WITMARSUMER MUDRUN is terug!

Na een aantal jaar is het weer zover, de Witmarsumer Mudrun is terug van weggeweest. Met een mix van nieuwe en oude obstakels over een route van ongeveer 3 kilometer. Ben je niet bang voor wat viezigheid en ken jij geen angst, geef je dan snel op via merkewitmarsum@gmail.com of stuur een berichtje op facebook naar Merke Wytmarsum. Je kan je opgeven in teams van 2 tot 4 personen. Deelname is vanaf 13 jaar en meedoen is op eigen risico. Kijk voor de overige informatie in de bijgevoegde poster.

Wij zien de opgave wel verschijnen 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s