Merke Kids

HI there!

Aangezien de pc zijn thema dit jaar ver buiten de Witmarsumer pôlle opzoekt, moest de kids crew dit jaar ook een buitenlands tintje krijgen. Cowgirls konden de leden van de PC niet fixen, maar uit de verre omstreken komt de kids crew wel. Met invloeden uit Dronryp, Utrecht en Wommels is er een nieuwe kids crew ontstaan.  Al zijn we na vele uren paardrijden, lasso’s werpen en countryline dansjes al bijna omgetoverd tot echte cowgirls.  De kids crew van dit jaar bestaat dit jaar uit Mirjam, Monique en Boukje.

Mirjam is in het dagelijks ook wel een echte cowgirl te noemen. Zij rijdt namelijk al jaren paard. Aangezien Mirjam al een paar jaar samen is met de voorzitter van de pc kon een takenpakket tijdens de merke niet ontbreken.  Bovendien is ze altijd in voor een feestje en gezelligheid, dus zal ze zorgen voor een leuke sfeer.

Monique is het derde lid van de kids crew en zij weet als geen ander hoe ze activiteiten voor kinderen moet organiseren. Monique is heel creatief en met haar studie pedagogiek hoefde Mirjam niet lang haar best te doen om Monique te overtuigen.

Boukje sloot zich ook aan bij de kids crew, omdat ze net als Mirjam een cowboy heeft ontmoet in Witmarsum. Bovendien gaat het er in het Wilde Westen vaak wild aan toe, omdat Boukje in de zorg werkt, wilde ze dit graag voorkomen.

We vinden de tocht naar de prairies van Witmarsum nog wel een beetje spannend en daarom zoeken we hele stoere jongens en meisjes die samen met ons het Wilde Westen gaan ontdekken. Dus wil jij pijl en boogschieten zoals Robin Hood, op een Texaanse pony rijden, lasso’s werpen en tussendoor je honger stillen met lekkere pannenkoeken?  Zorg er dan voor dat heit en mem dit jaar de vakantie om de merke heen plannen, zodat jullie samen met ons het avontuur tegemoet gaan.

See you daar!!

Oproepje aan de ouders:

Voor de spelletjes op zaterdag zoeken wij nog enkele enthousiaste ouders/vrijwilligers die het leuk vinden om pannenkoeken voor de kinderen te bakken.  Daarnaast willen we jullie als ouders vragen de kinderen een cowboyhoed mee te geven, zodat we een leuke groepsfoto kunnen maken van alle kinderen in thema.

Groetjes,

De kids crew

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: